Over ons

Bos schilderwerken met als eigenaar Leslie Bos is een gemotiveerd en vakkundig schildersbedrijf en heeft een passie voor het schildersvak. Sinds oktober 2014 staan wij al klaar voor u om u zo goed mogelijk te helpen bij uw gevraagde diensten en stoppen niet tot u tevreden bent. Daarbij is voor ons goede service, kwaliteit, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid een must.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief goed schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Daarnaast voorzien wij ook graag uw wanden met verschillende soorten wand afwerkingen. Denk daarbij aan verschillende soorten structuren aanbrengen zoals spachtelputz of aan stucco d’Or. Deze effecten maken je wand(en) levendig en sfeervol. Of denk daarbij aan renovlies of glasweefsel behang. Dit is voornamelijk populair voor nieuwbouw woningen en woningen waarbij de wanden slechte ondergronden hebben, dit om werkingen en scheuren tegen te gaan. Dit kan vervolgens in elke gewenste kleur afgewerkt worden.

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte opvragen aan de hand van een contactformulier kan dit altijd. Deze zal beoordeeld worden en u zal binnen 48 uur van ons horen. Liever sneller geholpen willen worden? Bel ons dan direct

offerte aanvragen +31 6 254 030 29

Merken waar wij mee werken